LoL!!? - Ahli Bina Badan Takut Dengan Anak AnjingAhli Bina Badan Takut Dengan Anak Anjing Sedikit kelakar, tetapi inilah hakikat. Gegalat pelik seorang ahli bina badan apabila sanga takut dengan anak anjing.

Secara hakikatnya jika dilihat dari bentuk fizikal, ia dibayangi dengan kekuatan yang kuat. Namun, setiap orang mempunyai kelemahan yang tersendiri. Oleh itu, kelemahan ahli bina badan ini adalah mempunyai perasan takut dengan anak anjng. Sangat pelik. Jom layan gambar ahli bina badan yang penakut di bawah ini.
Jom berkenalan dengan ahli bina badan Marvin Cruz, 47 tahun yang tersangat fobia dengan anjing. Tersangat takutnya hinggakan ia menitis air mata hanya berhadapan dengan seekor anak anjing yang comel.

Fobia beliau ini bermula sejak berumur 7 tahun apabila beliau menyaksikan bagaimana jirannya memerlukan 1000 jahitan disebabkan serangan seekor anjing. Sejak itu beliau amat takut dengan anjing.Pengalaman beliau berjumpa dengan anjing ini adalah bagi menghilangkan fobia ketakutan tersebut anjuran satu rancangan baru tv “
My Extreme Animal Phobia”.


-Sumber-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Lain!!?